Onze nieuwe verticale zuil

SØYLE is niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ze zuivert ook de lucht en verbetert het klimaat in de ruimte. Onze SØYLE, oftewel de verticale groene zuil, neemt maar weinig ruimte in beslag. Aangezien dit groene kunstwerk de hoogte ingaat in plaats van de breedte.

NIEUW GEZICHT BIJ GRØNN

Sinds november is het team van GRØNN een collega rijker, namelijk Jules ter Maaten. De hoogste tijd om hem dus even aan jullie voor te stellen. Benieuwd naar deze nieuwe sales tijger?

NOVITEITEN
VAN GRØNN

GRØNN mag dit jaar deelnemen aan de FGNoviteitenprijs 2020. Tijdens de noviteitenbeurs, die plaatst zal vinden in Utrecht, is GRØNN aanwezig om bezoekers van de beurs en de jury kennis te laten maken met het innovatieve concept en product van GRØNN.

GROENER PROVINCIEHUIS

Aan het provinciehuis van Noord-Brabant mocht Grønn laatst een duurzaam steentje bijdragen. Wij hebben met een “green art pilot wand” een van de vele kantoren in het imposant grote gebouw duurzaam aangekleed. Gekozen werd voor onze vasten plantenwand FURU, een echte eyecatcher.

TECHNIEK &
GRØNN

Tijdens de 'Toekomstige Techniek Talent' mochten maar liefst 2.500 scholieren uit Tilburg kennis maken met techniek, zorg en groen. Dit jaar sloot voor het eerst de groensector aan, vandaar dat er ook een groene plantenwand van Grønn aanwezig was. Onze duurzame muur stond te schitteren om middelbare scholieren te enthousiasmeren voor een baan in de groensector.

GRØNN & Art2Grow

Grønn slaat de handen ineen met Art2Grow. Het hoveniersbedrijf heeft duurzaamheid en milieu hoog in het vaandel staan. Samen met het milieubewuste bedrijf bekijken we verschillende mogelijkheden om de duurzaamheid van onze producten te verbeteren.