BLOGS

circulaire producten

GRØNN heeft duurzaamheid en circulariteit hoog in het vaandel staan. Benieuwd hoe circulair onze producten zijn?

GRØNN BUNDELT KRACHTEN MET GRIFFIOEN WASSENAAR

De missie van Griffioen sluit perfect aan bij die van GRØNN en dan zijn wij ervan overtuigd dat je door samenwerken meer bereikt. Om vervolgens de kracht van de natuur naar mensen te brengen.

Hallo HImmelgrønn

Lekker ontbijten, krantje lezen, lunchen, kopje koffie en bijkletsen, dineren en borrelen in de avond, het kan werkelijk allemaal met HIMMELGRØNN. Het strakke stalen design op poten is een losstaand frame en kan dus over iedere tafel geplaatst worden. Een echte sfeermaker voor iedere tuin, maar ook zeker geschikt voor kantines of hippe kantoren.

NIEUWE PLANTENBAK BLOMST​

Met BLOMST fleur je iedere muur, schutting of balkon op, zodat er een prachtige plantenoase ontstaat. De ruime plantenbakken zijn geschikt voor veel verschillende soorten planten en bloemen. BLOMST is ook ideaal voor plekken met weinig ruimte voor een tuin of perk.

VEILIG WERKEN OP EEN GROEN KANtoor

Door de corona crisis werken veel mensen inmiddels al ruim een maand vanuit thuis. In sommige gevallen gaat dat prima, maar in veel gevallen is de social distance niet ideaal en wordt gekeken naar een manier om weer op kantoor aan de slag te gaan. GRØNN heeft een mooie oplossing! Waardoor je veilig op kantoor kan werken.

NL Greenlabel

NL Greenlabel staat voor een meetbare duurzame samenleving. Oprichters Lodewijk Hoekstra en Nico Wissing streven naar een aantoonbare gezonde woon-, werk- en leefomgeving waarbij groen en duurzaam centraal staan. En per 1 april is GRØNN trotse partner van NL Greenlabel.

Samenwerken met TEn Brinke

Zoals jullie misschien al weten werkt GRØNN graag samen met andere partijen. Het zit in ons bloed, samen kan je veel meer bereiken dan alleen. Maar wij werken natuurlijk alleen maar samen met partijen die hetzelfde doel ambiëren. Ten Brinke Interieurbeplanting heeft datzelfde doel voor ogen, dus daarom zijn wij weer een fijne samenwerking aangegaan.

VERBETER DE AKOESTIEK MET GROEN

De akoestiek in grote bedrijfspanden of kantoren is vaak erg galm. Deze weerkaatsende geluiden kunnen tijdens belangrijke meetings, telefoongesprekken en andere werkzaamheden voor veel irritatie zorgen. Heb je last van deze akoestiekproblemen? Lees dan snel verder en verbeter de akoestiek met levend groen.

WAAR KOMEN ONZE NAMEN VANDAAN?

De natuur is onze grootste inspiratiebron. Wij geloven namelijk dat de natuur de beste oplossingen al verzonnen heeft. Dat zie je, voel en ruik je als je wandelt rond de Noorse fjorden. Dat onze productnamen Scandinavisch zijn, dat is duidelijk. Maar wat is de betekenis in het Nederlands?

Verticale kantoortuin

Meer groen op kantoor, zonder dat het veel ruimte in beslag neemt? Dan is een verticale kantoortuin de perfecte oplossing! Het is inmiddels algemeen bekend dat planten op kantoor veel positieve voordelen met zich meebrengen. Het perfecte alternatief voor een schilderij of poster.

Vakbeurs facilitair 2020

Tijdens Vakbeurs Facilitair, tonen wij van Grønn, interieurbeplanting Van der Vleuten en Dijkos Projects oplossingen om de werkplek mooier en gezonder te maken onder het motto groen werkgeluk. Op onze gezamenlijke stand nummer E28 zijn producten te zien die overdaad aan groen creëren, in strak stalen design.

Groene vitale werkplek

Je vitaal voelen, dat klinkt logisch en dat wil uiteindelijk iedereen. En het is de droom van iedere werkgever dat medewerkers fit zijn en hun werk goed uitvoeren met veel werkplezier. Maar voel jij je als medewerker vitaal, of voelen jouw medewerkers zich wel vitaal? ​

Samenwerken met dijkos projects

Samenwerken zit in ons bloed, hier zijn we goed in en dit doen we graag. Het is leerzaam en samen kan je nog veel meer bereiken. Daarom slaan wij de handen ineen met Dijkos Projects.

onze nieuwe verticale zuil

SØYLE is niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ze zuivert ook de lucht en verbetert het klimaat in de ruimte. Onze SØYLE, oftewel de verticale groene zuil, neemt maar weinig ruimte in beslag. Aangezien dit groene kunstwerk de hoogte ingaat in plaats van de breedte.

NIeuw gezicht bij grønn

Sinds november is het team van GRØNN een collega rijker, namelijk Jules ter Maaten. De hoogste tijd om hem dus even aan jullie voor te stellen. Benieuwd naar deze nieuwe sales tijger?

Noviteiten van grønn

GRØNN mag dit jaar deelnemen aan de FGNoviteitenprijs 2020. Tijdens de noviteitenbeurs, die plaatst zal vinden in Utrecht, is GRØNN aanwezig om bezoekers van de beurs en de jury kennis te laten maken met het innovatieve concept en product van GRØNN.

GROENER PROVINCIEHUIS

Aan het provinciehuis van Noord-Brabant mocht Grønn laatst een duurzaam steentje bijdragen. Wij hebben met een “green art pilot wand” een van de vele kantoren in het imposant grote gebouw duurzaam aangekleed. Gekozen werd voor onze vaste plantenwand FURU, een echte eyecatcher.

TECHNIEK & GRØNN

Tijdens de 'Toekomstige Techniek Talent' mochten maar liefst 2.500 scholieren uit Tilburg kennis maken met techniek, zorg en groen. Dit jaar sloot voor het eerst de groensector aan, vandaar dat er ook een groene plantenwand van Grønn aanwezig was. Onze duurzame muur stond te schitteren om middelbare scholieren te enthousiasmeren voor een baan in de groensector.