MAG GRØnn zich winnaar van FGNoviteitenprijs noemen?

GRØNN mag dit jaar deelnemen aan de FGNoviteitenprijs 2020. Tijdens de FGNoviteitenbeurs, die plaatst zal vinden in Utrecht, is GRØNN aanwezig om bezoekers van de beurs en de jury kennis te laten maken met het innovatieve concept en product van GRØNN. Dit doen wij in prettige samenwerking met ZTaHL Illuminators, Dijkos Projects, Interieurbeplanting Van Der Vleuten en Van Tienen Drankautomaten.

Mag GRØNN zich winnaar noemen van de FGNoviteitenprijs van 2020? Dat zal blijken op woensdag 29 januari 2020 tijdens de de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. De Jury zal dan bekend maken welk bedrijf zich met welke productoplossing winnaar van de 10de FGNnoviteitenprijs mag noemen. 

GRØNN staat bekend om haar innovatieve en duurzame producten die een prettigere werkomgeving creëren. De beurs sluit dan ook goed aan bij de kernwaarden van Gronn, vandaar dat wij graag aanwezig zijn. Tijdens de beurs zullen wij de bezoekers en jury kennis laten maken met twee verschillende concepten. Namelijk GRØNN’s OSLO en KAFFE HYGGE.

 

OSLO

Om kantoren, wachtruimtes en zorgcentra de positieve werking van levend groen te bieden is er de groene hanglamp ontwikkeld: een stalen design lamp waarin een diversiteit aan levende plantenpracht. De lamp is boven de planten voorzien van groeiverlichting, onder de planten zijn ledspots bevestigd, zodat de werkplek, vergader- of wachtruimtetafel direct van voldoende licht voorzien wordt. Groen op zichthoogte, zonder dat het ruimte kost.

De OSLO, een uniek concept met een prachtige vormgeving, de ruimte wordt zichtbaar gevuld met planten zónder dat het veel plek kost. Een ontwikkeling waarin mens, natuur en techniek bij elkaar worden gebracht, evenals een combinatie van het nuttige en het aangename. Het zicht op groen, prettige verlichting en de voordelen van levende planten worden letterlijk óp de werkplek gebracht! De ontwikkeling is een samenwerking tussen Dijkos ProjectsInterieurbeplanting Van der Vleuten en GRØNN.

 

KAFFE HYGGE

De kracht van de natuur werkt positief op het menselijk lichaam. Om de voordelen van groen op de werkplek ‘centraal’ aan te bieden hebben we een groenwand ontwikkeld waarin een koffiecorner geïntegreerd. Deze koffiecorner biedt een moment van rust en ontspanning in de hectiek van alledag. De toepassing is geschikt om te plaatsen in kantoren, winkels, zorgcentra, wachtruimtes, scholen etc.

Het totaalconcept is absoluut onderscheidend, een prachtig en duurzaam product met oog voor mens en maatschappij. In het opzicht ‘’mobiele oplossing’’, maar ook in ‘het leveren van een totaalconcept’ onderscheidt deze samenwerking tussen Dijkos Projects, Interieurbeplanting Van der Vleuten ondersteund door van Tienen Drankautomaten zich.

 

Benieuwd welke groene duurzame oplossing geschikt is voor jou? Bekijk dan hier al onze producten of neem gerust even contact met ons op.

OSLO GRØNN
kenniscentrum_1_0c7ba51608b3a1fae0ad2ed26892c6cd