GRØNN bundelt krachten met GRiffioen wassenaar

GRØNN bundelt krachten met Griffioen Wassenaar. De kernwaarden en missie van Griffioen sluiten perfect aan bij die van GRØNN en dan zijn wij er van overtuigd dat je door samenwerken meer bereikt. 

De missie van GRØNN, de kracht van de natuur naar de mensen brengen, wordt in een speciale samenwerking met Griffioen Wassenaar verder mogelijk gemaakt. Griffioen heeft afgelopen jaren o.a. met succes het GreentoColour® concept ontwikkeld. Het concept biedt maatwerk oplossingen voor grondbewerking met mix van vaste planten in p11 gekweekt. Griffioen heeft in samenwerking met professionele grootgroenvoorzieners al vele binnentuinen, borders, verkeersgeleiders en andere toepassingen gedegen van bloeiende planten voorzien. 

Sinds kort wordt de expertise van Griffioen ook toegepast in de speciaal voor p11 ontwikkelde wandsystemen van GRØNN. Het wandsysteem van GRØNN is vervaardigd van RVS, biedt ruimte voor een sterke wortelontwikkeling en wateropslag. Al met al een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam systeem. Gezamenlijk bieden de partijen een zeer solide, duurzaam concept voor groene wanden en balustradebakken.

 

GreentoColour by GRØNN
Griffioen Wassenaar partner GRØNN

Deze samenwerking versterkt GRØNN in haar missie om gevels, dakterrassen, balustrades, balkon- en erfafscheidingen te vergroenen en daarmee vele voordelen van de natuur in de verstedelijkte omgeving terug te brengen. Gezamenlijk met geselecteerde professionele partners kunnen de systemen aangebracht en onderhouden worden.

Interesse? Neem dan hier contact met ons op, of mail naar info@gronn.eu of bel naar +31 6 13605734