GRØNN en DIJKOS PROJECTS SLAAN HANDEN INEEN

Samenwerken zit in ons bloed, hier zijn we goed in en dit doen we graag. Het is leerzaam en samen kan je nog veel meer bereiken. Daarom slaan wij de handen ineen met Dijkos Projects. Door deze samenwerking kunnen wij prachtige totaal interieurprojecten realiseren bij horecagelegenheden, hotels, scholen, gemeentehuizen en andere bedrijven.

Dijkos Projects is specialist in het leveren van totale project inrichtingen. En heeft een breed assortiment aan producten, waaronder verlichting, tafels, stoelen, groenoplossingen en outdoor (picknick) tafels met als basis: staal. Zij denken in oplossingen en mogelijkheden. In samenwerking met interieurontwerpers hebben GRØNN en Dijkos Projects al verschillende projecten gerealiseerd.

De kernwaarden van Dijkos Projects sluiten perfect aan bij die van Grønn:

Eigenzinnig design

Wij ontwerpen onze producten zoals we willen. Wij voeden ons met inspiratie en vertalen dit naar een nieuw product.

Met de hand gemaakt

Wij hebben productie in eigen hand. Wij ontwerpen, lassen en perfectioneren alles zelf. Maatwerk is onze tweede taal en wij zijn volledig verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten.

Onverzettelijke kwaliteit

Onze producten zijn ‘Made in Holland’. Wij maken producten die staan als een huis. Wij noemen onze kwaliteit niet goed, maar onverzettelijk. Onze collectie is sterk en dat mag je letterlijk nemen.

Duurzame producten

Al onze producten worden gemaakt van staal, een duurzaam product wat 100% recyclebaar is. Dijkos Projects creëert hiervoor werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Daarnaast is Dijkos Projects gespecialiseerd in staal maatwerk. Doordat zij de productie in eigen beheer hebben en meedenken met de klant, levert dit het desgewenste resultaat op. De systemen van GRØNN zijn ook opgebouwd uit RVS en staal. De vegetatie is geplaatst in RVS plantenbakken, duurzaam en roestvast. Staal is supersterk, slijtvast en 100% recyclebaar. Staal verbruik je niet, je gebruikt het.

Samen garanderen wij kwaliteit, bevlogenheid en vakmanschap. Maatwerk is onze kracht, door jarenlange ervaring in projectbeplanting weten we perfect wat uw mogelijkheden zijn. We bieden een hoge servicegraad, het gehele traject wordt door ons verzorgd.

Bedrijven, overheid, horeca & leisure, zorginstellingen en winkelcentra zijn aan het juiste adres om een groene touch te geven aan binnen- en buitenruimten. Ook architecten en projectinrichters zijn welkom, we denken mee in ontwerp en uitvoering.Op deze manier van samenwerken kunt u uw focus houden op het creatieve aandeel van het ontwerp en bieden wij ondersteuning en ontlasten wij u in de realisatie ervan. Montage en onderhoud wordt door ons verzorgd.

Bent u op zoek naar een inrichting voor uw kantoor, kantine of horecagelegenheid? Neem dan contact met ons op.