Maatwerk groenwanden

Maatwerk groenwanden voor binnen of buiten, groot of klein. Dankzij de maatwerk mogelijkheden kan GRØNN jullie wensen volledig vervullen. Wij houden van een gezonde uitdaging!

Het is inmiddels geen overbodige luxe meer om te investeren in een gezonde en duurzame leef en werkomgeving. Een omgeving waar je een groot gedeelte van je dag doorbrengt kun je ongeacht de grote duurzamer, vitaler en aangenamer maken met de groenoplossingen van GRØNN.

Onze maatwerk groenwanden zijn gemaakt van duurzaam staal omdat dit zorgt ervoor dat onze producten onverzettelijk sterk zijn. Dankzij onze duurzame en eerlijke manier van produceren zijn wij aangesloten bij NL Greenlabel.

Groenwanden voor grote wanden, mobiele groenwanden of juist voor een kleine muur. Geen uitdaging is ons te groot, groenwanden kunnen volledig op maat gemaakt worden. Door het unieke irrigatiesysteem zijn planten altijd voorzien van een voorraadje aan water. Het waterreservoir is gemakkelijk aan te vullen. Het onderhoud nemen we graag uit handen door middel van het onderhoudsabonnement.

Maatwerk groenwanden zijn de nieuwe gezonde vorm voor kunst aan de muur. Onze wandsystemen kunnen een muur prachtig bedenken met levendig groen. Waardoor een ruimte letterlijk en figuurlijk tot leven komt! Groenwanden brengen namelijk veel gezonde voordelen met zich mee:

  • Aangename werk/woonsfeer
  • Minder ziekteverzuim
  • Gezondere leefomgeving dankzij de luchtzuiverende werking van planten
  • Stress verlagend
  • Gunstig effect op de akoestiek
  • Verbetering van leefklimaat

Liever geen maatwerk groenwanden voor aan de muur maar hangend aan het plafond, als pilaar of roomdivider? Ook daar heeft GRØNN groenoplossingen voor bedacht. Bekijk hier ons productoverzicht. Wij zijn ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk projecten. GRØNN geeft graag advies en denkt met jou mee om jou wensen te realiseren.

EPLE van GRØNN
Interesse? Neem dan hier contact met ons op, of mail naar info@gronn.eu of bel naar +31 6 13605734