Nieuw gezicht bij Grønn: Jules ter maaten

Sinds november is het team van GRØNN een collega rijker, namelijk Jules ter Maaten. De hoogste tijd om hem dus even aan jullie voor te stellen. Benieuwd naar deze nieuwe sales tijger? Lees dan snel verder.

Jules is een echt gezelligheidsdier, die geniet van vrolijke mensen om hem heen. Hij is een echte doorpakker die zich voor 100% inzet. Zijn affiniteit met sales is ontstaan tijdens zijn studie Commerciele Economie die hij volgde aan de Avans hogeschool in Den Bosch. Deze studie heeft hij afgelopen zomer succesvol afgerond. Tijdens zijn studie werd hem al snel duidelijk dat zijn interesse duidelijk in de sales richting ligt. Jules is een gedreven jongen, die veel bijbaantjes in de horeca heeft gehad. Die vlotte babbel die hem in de horeca goed van pas kwam, kan hij in zijn nieuwe rol als sales manager ook perfect gebruiken.

“Niks is onmogelijk en dat is wat ik zo leuk vind. Een jong inventief bedrijf wat buiten de kaders denkt. –  Jules.”

Jules kijkt er naar uit om in zijn nieuwe rol als sales manager voor GRØNN het gesprek aan te gaan met klanten om vervolgens hun wensen duidelijk in kaart te brengen. Zodat GRØNN deze wensen uiteindelijk als team kan realiseren. En onze klanten uiteindelijk in een groene gezonde omgeving kunnen werken en leven. Want wat is er nu prettiger dan werken dan in de ‘natuur’? 

Benieuwd wat Jules voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met hem op.