Groener PROVINCIEHUIS

Aan het provinciehuis van Noord-Brabant mocht Grønn laatst een duurzaam steentje bijdragen. Wij hebben met een “green art pilot wand” een van de vele kantoren in het imposant grote gebouw duurzaam aangekleed. Gekozen werd voor onze vaste plantenwand FURU, een echte eyecatcher.

Grønn’s groenwand is een levend schilderij dat bijdraagt aan een gezonde werkomgeving. Levend groen op de werkplek heeft namelijk vele voordelen. Planten in kantoren zuiveren de lucht en verlagen de concentratie CO2 en vluchtige organische stoffen, waardoor je werkplek frisser en gezonder wordt. Planten in het kantoor verdampen water en maken daardoor de lucht minder droog, hierdoor ontstaan minder klachten als hoofdpijn en wordt de concentratie beter. Maar ook het uitzicht op planten en of groenwanden verbetert het concentratievermogen en draagt bij aan herstel van stress. 

Wij zijn dan ook trots dat we aan het Provinciehuis deze mooie groene én gezonde bijdrage mochten leveren.

 

Benieuwd welke groene duurzame oplossing geschikt is voor jou? Bekijk dan hier al onze producten of neem gerust even contact met ons op.

-private-var-mobile-Containers-Data-Application-163242B9-FEAF-4C42-A74C-047F1CCA1A0E-tmp-E32DF118-36F7-481A-8832-61FE9E15D252-Image