Vakbeurs facilitair 2020

Wij kijken terug op een geslaagde Vakbeurs Facilitair 2020!

Alle bezoekers van onze stand, bedankt. Samen met onze partners Dijkos Projects en Interieurbeplanting Van der Vleuten hopen wij iedereen voldoende geïnformeerd te hebben over de effecten van groenoplossingen. Levendig groen heeft ontzettend veel voordelen en wie wil dat nu niet in zijn of haar omgeving? 🌿

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

DOWNLOAD HIER ONZE BEURSFOLDER 

Hygge kaffe vakbeurs facilitair grønn vantienen
Groen werkgeluk

Op 29 t/m 31 januari, tijdens Vakbeurs Facilitair, tonen wij van Grønn, interieurbeplanting Van der Vleuten en Dijkos Projects oplossingen om de werkplek mooier en gezonder te maken onder het motto GROEN WERKGELUK. Op onze gezamenlijke stand nummer E28 zijn producten te zien die overdaad aan groen creëren, in strak stalen design.

Het totale interieur van een werkomgeving kan de concentratie, samenwerking, vertrouwelijkheid en creativiteit beïnvloeden. Daarom tonen we naast groen oplossingen ook mogelijkheden in meubilair en verlichting om kantines en kantoren op eigentijdse wijze in te richten.

Noviteiten dragen bij aan de ontwikkeling van een duurzame werkbeleving en omgeving. Daarover hebben we nagedacht. Zo dingen we mee naar de FG Noviteitenprijs met twee vernieuwende concepten.

VITALOGISCH

Werkgeluk is onlosmakelijk verbonden met gezondheid en vitaliteit. Klaas Koster en Sandra van de Geer van Instituut Vitalogisch zullen op woensdag 29 januari tussen 15:30 en 15:50 uur in ZAAL 5, tijdens een lezing inzicht geven in het verband tussen een groene werkplek en vitaliteit. Ook geven ze nog graag persoonlijk advies over vitaliteit op woensdag en donderdagmiddag bij stand E28. Lees hier meer over onze samenwerking met Vitalogisch.

KAFFE HYGGE

De kracht van de natuur werkt positief op het menselijk lichaam. Daarom werd het concept KAFFE HYGGE ontwikkeld, een informele ‘breakout’ plek waar werknemers in een groene sfeer kunnen ontspannen met een kopje koffie of thee, met elkaar kunnen ‘socializen’ en spontaan ideeën kunnen uitwisselen. De toepassing is geschikt om te plaatsen in kantoren, winkels, zorgcentra, wachtruimtes, scholen etc.

Het totaalconcept is absoluut onderscheidend, een prachtig product met oog voor mens en maatschappij. Van het duurzame design tot en met het eerlijke kopje koffie in een recyclebare beker, aan alles is gedacht. We nodigen je uit om deze samenwerking tussen Dijkos ProjectsInterieurbeplanting Van der VleutenGRØNN en vantienen te komen bekijken op stand E28.

Meer weten over ons innovatieve concept? Neem dan contact met ons op: Dijkos ProjectsInterieurbeplanting Van Der Vleuten, vantienen en GRØNN.