Verticale kantoortuin

Meer groen op kantoor, zonder dat het veel ruimte in beslag neemt? Dan is een verticale kantoortuin de perfecte oplossing! Het is inmiddels algemeen bekend dat planten op kantoor veel positieve voordelen met zich meebrengen. Het perfecte alternatief voor een schilderij of poster.  

Ruimte is vaak schaars in kantoren en bedrijfspanden. Grote plantenbakken nemen te veel ruimte in beslag. En een klein plantje op het bureau geeft niet het overweldigende groene effect dat je graag zou willen. Tijd om optimaal gebruik te maken van de hoogte. Er zijn verschillende verticale kantoortuin mogelijkheden. GRØNN brengt graag de natuur terug naar mensen en dus ook naar kantoren. Daarom hebben wij deze innovatie verticale kantoortuinen ontworpen: 

FURU – Een verticale tuin vol groeiende en bloeiende planten. Daar raak je toch nooit op uitgekeken? 

MOSK – De verticale moswand met logo, zonder onderhoud.

Mobiele kantoortuin  

Wil je graag je kantoor vullen met groene planten? Maar wil je de verticale kantoortuin nog een keer verplaatsen? Dan is EPLE de perfecte oplossing voor jouw kantoor. Deze mobiele groenwand staat namelijk op wieltjes. Binnen een handomdraai heb je EPLE op een andere plek in kantoor staan. 

Roomdivider 

Bestaat jouw kantoor uit één grote ruimte. Dan is MYNTHE uitermate geschikt om hier verandering in aan te brengen. Deze plantendivider geeft je een overweldigend groen effect en deelt het kantoor op in meerdere area’s. Planten verbeteren daarnaast ook de akoestiek, wat erg prettig is in een grote kantoorruimte. 

Planten direct aan je bureau 

Heb je planten liever lekker dicht bij je? Dan is GRASS een uitkomst. Deze verhoogde plantenbak kan je direct aan je bureau schuiven. Zo krijg je het gevoel alsof je in de natuur werkt. En ervaar je de vele positieve voordelen van planten in je omgeving. 

De voordelen van een verticale kantoortuin 

  • Meer zuurstof in de ruimte 
  • Betere concentratie 
  • Positievere stemming 
  • Contact met de natuur op de werkplek 
  • Betere akoestiek 
  • Prettige temperatuur en luchtvochtigheid 
  • Efficiënte benutting van het oppervlak 

Interesse in een verticale kantoortuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.