Onze nieuwe verticale zuil: SØyle

Grønn heeft er weer een nieuw product bij, namelijk SøyleDeze groene verticale zuil past in iedere ruimte. De groene parel voor het oog is gemaakt van staal en is zeer nauwkeurig afgewerkt. Dit strakke design, met naar keuze 2 of 3 bakken, in combinatie met het natuurlijk staand en hangend groen geeft een indrukwekkend effect in iedere ruimte.

Søyle is groen van boven tot beneden. Op zichthoogte komt het groen je werkelijk tegemoet. Het is bewezen dat planten en bomen een positief effect hebben op de mens. Planten zuiveren de lucht, zorgen voor een beter klimaat, en geven een aangenaam en natuurlijk gevoel. Søyle is dus uitermate geschikt om te plaatsen op kantoor, in een kantine, school, sportschool, kinderdagverblijf, kantoor of andere bedrijfsruimte waar hij mensen kan voorzien van frisse lucht.

Søyle heeft 3 RVS bakken met een doorsnede van 40 en 60 centimeter, de coating is standaard zwart structuur, met als optie in andere RAL kleur. De groene zuil kan gemonteerd worden op ieder type plafond in elke gewenste lengte. Wij horen je denken, maar hoe komt Søyle bij ons op kantoor te staan? Geen zorgen! Wij verzorgen de installatie en plaatsing volledig. Dit doen wij namelijk in samenwerking met fijne partners.

Tip: Het is ook leuk om Søyle als roomdivider te gebruiken, door een aantal exemplaren naast elkaar te plaatsen. Hierdoor worden ruimtes opgedeeld zonder dat er een muur geplaatst hoeft te worden. Daarnaast ervaar je dan natuurlijk de vele voordelen van groene planten op kantoor.

Wanneer je Søyle aanschaft wil je natuurlijk ook dat ze prachtig groen blijft, zonder dat je er veel werk aan hebt. Daarom kan je ook een onderhoudscontract afsluiten. Hiervoor werken wij nauw samen met groenpartners. Zij komen met regelmaat langs om te kijken hoe Søyle erbij staat, monitoren en voeren onderhoud uit.

 

Interesse in Søyle? Neem dan even contact met ons op!

SØYLE van GRØNN