Groene vitale werkplek

Je vitaal voelen, dat klinkt logisch en dat wil uiteindelijk iedereen. En het is de droom van iedere werkgever dat medewerkers fit zijn en hun werk goed uitvoeren met veel werkplezier. Maar daar voel jij je als medewerker vitaal, of voelen jouw medewerkers zich wel vitaal? 

Een groene werkplek om de gezondheid en het werkgeluk te verhogen, dat is de missie van GRØNN. Omdat werkgeluk onlosmakelijk verbonden is met gezondheid en vitaliteit, zijn wij weer een fijne samenwerking aangegaan met Vitalogisch. Om te streven naar meer werkgeluk en gezondheid in Nederland.

‘Een organisatie is zo gezond en vitaal als haar medewerkers’ – Vitalogisch

Investeren in een vitale organisatie is helaas nog niet overal aan de orde. Omdat het tijd en geld kost en daarbij niet altijd duidelijk is wat het oplevert voor een bedrijf. In een lezing op Vakbeurs Facilitair zullen Klaas Koster en Sandra Van de Geer van Vitalogisch u een helder inzicht geven in dit vraagstuk.

Daarnaast hebben wij 2 vitalogen van Vitalogisch uitgenodigd op onze stand E28 om geïnteresseerden op interactieve wijze inzichten en advies te geven over vitaliteit op het werk.

De voordelen van vitale medewerkers op een gezonde werkplek op een rij:

  • Medewerkers zijn productiever
  • Medewerkers hebben meer energie en zin om productief te werken
  • Medewerkers zijn creatiever en innovatiever
  • Medewerkers zijn communicatief vaardiger
  • Medewerkers zijn beter bestand tegen ziektes
  • Medewerkers kennen hun talenten en weten deze in te zetten in hun werk
  • Medewerkers hebben meer plezier in hun werk
  • Medewerkers inspireren hun omgeving
  • Medewerkers houden uw organisatie in beweging

GRØNN en Vitalogisch kunnen de gezondheid en vitaliteit van uw bedrijf verbeteren. Onze duurzame groen oplossingen waarin veel planten verwerkt zijn, geven veel positieve voordelen. Zo zorgen onze noviteiten ervoor dat CO2 wordt omgezet in zuurstof, medewerkers een aangename natuurlijke werkomgeving ervaren en stress verlaagd wordt.

Vitalogisch ondersteunt zowel managers als medewerkers om de juiste keuzes te maken, de veerkracht te vergroten en vol levensenergie en bevlogenheid te kunnen werken. Dit kan onder andere door trainingen of individuele coaching.

Benieuwd wat GRØNN of Vitalogisch voor uw of uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Vitaliteitsschijf Vitalogisch
Vitalogie boek