VOOR ARCHITECTEN

Wij van GRØNN geloven in de kracht van de natuur. Het bedenken van mogelijkheden om groen te integreren in gebouwen is onze uitdaging. Bestaand of nieuwbouw, buiten of binnen, GRØNN biedt oplossingen waarbij duurzaamheid, design en degelijkheid voorop staat.

MOSK van GRØNN

DE KRACHT VAN GRØNN

Bouwen is onze achtergrond, maatwerk de kracht. Eenvoudige, stijlvolle producten worden zonder problemen op gevels, muren, plafonds en balustrades van welk materiaal ook aangebracht. De montage wordt door professionele monteurs verricht. Voor aanplant en onderhoud werken we samen met diverse specialisten.

Voor binnen of buiten, onze geselecteerde partners bieden de nodige expertise. Zo is kwaliteit gewaarborgd voor de eindklant. Alle bestaande systemen zijn in de praktijk getest. Heb je vragen of eigen ideeën en hulp nodig bij de uitvoering daarvan?
Wij denken met je mee.

Voor Groenvoorzieners

Onze systemen zijn mede ontwikkeld vóór en door groenvoorzieners. Graag werken we samen met jou als groenexpert en breiden we ons netwerk uit. Onze kennis van staal, design en techniek uit zich in creatieve oplossingen voor de eindklant. Projecten klein of groot, we gaan elke uitdaging aan. Alle bestaande systemen zijn in de praktijk getest.

Graag komen we in contact om van gedachten te wisselen over bestaande of nieuwe producten. GRØNN staat open voor ideeën en ontwikkeling, kortom we denken met je mee. Heb je interesse in een vrijblijvende afspraak, neem dan contact met ons op.