groen kantoor in Nieuwkuijk

Het kantoor van Cablespace in Nieuwkuijk heeft een duurzame opknapbeurt gehad. Meerdere rijkelijk gevulde SØYLE een MYNTHE en GRASS hebben namelijk hun intrede gemaakt. De groene eyecatchers passen perfect bij het montagebedrijf. Cablespace is marktleider in montagetechnieken en is gespecialiseerd in kabeldraag-, lichtlijn- en spanningsrailsystemen. Het bedrijf onderneemt op een transparante en duurzame manier. Daarom zijn zij gecertificeerd met de CO2 prestatieladder 3. Duurzaamheid wordt voornamelijk in uitvoering van projecten, maar ook in eigen kantoor uitgedragen.

Een CO2-prestatieladder is een instrument voor bedrijven om hun CO2-uitstoot in kaart te brengen en te verminderen. Het gaat om CO2 bewust handelen in de eigen bedrijfsvoering en bij het uitvoeren van projecten. Bedrijven moeten zich bezig houden met energiebesparing en efficiënt gebruik maken van materialen en duurzame energie.” – CO2 prestatie ladder

De groene planten zuilen nemen weinig plaats in beslag, doordat ze de hoogte ingaan. Ideaal voor kantoren die open en licht moeten blijven, maar toch een groene touch kunnen gebruiken.

Een MYNTHE verwelkomt bezoekers en medewerkers bij binnenkomst in de entree. GRASS is tussen bureaus geplaatst, op deze manier zijn aparte werkplekken gecreëerd. Alle kantoormedewerkers hebben zicht op uitbundig groen. Uit diverse wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat dit bijdraagt aan werkgeluk en stress vermindert, fijn voor de kantoormedewerkers van Cablespace.

Wil je meer weten over de producten die we geplaatst hebben bij Cablespace? Klik dan hieronder.

2020-10-06_Zthal_LowRes_007-2
Groen kantoor GRØNN