Gronn - Nature's answer

Hiervoor staat GRØNN

Meer groen op kantoor, in je werkruimte of buiten aan de gevel? De groene wanden en plantenbakken van GRØNN zijn stijlvol, innovatief en geïnspireerd op de natuur. Inclusief montage en onderhoud.

De natuur als inspiratiebron

Wij geloven dat de natuur de beste oplossingen al verzonnen heeft. Dat zie, voel en ruik je als je wandelt rond de Noorse fjorden. Waar de bijna eindeloze groene wanden frisse lucht laten stromen. GRØNN brengt de kracht van de natuur terug naar jou. Naar je kantoor, lokaal, werkruimte of buiten aan je gevel.

 

Eenvoud

De kracht van de natuur staat volgens ons ook voor de kracht van eenvoud. Die eenvoud vind je terug in onze producten , die clean en stijlvol zijn. Maar ook in de gebruiksvriendelijkheid van onze oplossingen. Wij verzorgen het complete plaatje, van ontwerp tot montage en onderhoud. Voor jou rest het genieten van een gezonde groene omgeving.

 

Innovatie

Het positieve effect van de natuur op mensen is in talloze studies bewezen. Hoe kunnen we dit effect met onze groene wanden en plantenbakken evenaren of zelfs vergroten? Deze vraag staat aan de basis van GRØNN. Samen met de HAS Hogeschool testen we onze producten en onderzoeken we continu hoe we ze kunnen verbeteren.

Ons team

Gronn - Lieke
Lieke van den Heuvel

Projectmanager

“Producten ontwikkelen die de wereld een beetje ‘grønner’ maken, dat is mijn grootste drijfveer. Als spil tussen sales en onze vakkundige partijen bouw ik aan het succes van ons merk.”

lieke@gronn.eu

Gronn - Bas
Bas van den Heuvel

Directeur

“Techniek is waar ik vandaan kom en waar mijn hart ligt. In de ontwikkeling van metaalconstructies draai ik al ruim 25 jaar mee. Ik sta voor 100% achter onze mooie producten.”

bas@gronn.eu

Gronn - Bart
Bart van Dijk

Directeur

“Design en metaal staan al jarenlang centraal in mijn carrière. Het integreren van levend groen hierin is voor mij een van de mooiste uitdagingen tot nu toe.”

bart@gronn.eu

Onze roots

Al in 2008 werd de kiem gelegd voor GRØNN. Toen ontstond namelijk de samenwerking tussen Growfeeder en Dijkos. De eigenaren van deze twee Udense bedrijven, Bas van den Heuvel en Bart van Dijk, vonden elkaar in het idee dat de natuur weer terug naar de mensen moet worden gebracht. Samen begonnen ze met het ontwikkelen en produceren van groene oplossingen voor verschillende klanten. Sinds 2018 doen ze dat onder de naam GRØNN.

Lees meer

Onze partners

Samenwerken zit in onze vezels. Want als je de krachten bundelt, bereik je méér. Samen met Oasegroen, AvT Montage en de HAS Hogeschool werken wij aan slimme oplossingen om mens en natuur weer bij elkaar te brengen. Hieronder stellen we onze partners aan je voor.

Lees meer