GROEN
WERKGELUK
MET GRØNN

Heerlijk groen. Met veel zuurstof in de lucht. Zo ziet de ideale werkplek eruit als je het ons vraagt. Want groen maakt gelukkig. Groen geeft energie en verlaagt stress. En van groen is het maar een kleine stap naar GRØNN.

DE NATUUR
OP JE WERK

GRØNN ontwikkelt inventieve groene oplossingen voor binnen en buiten. Samen met vakkundige partners biedt GRØNN oplossingen die de natuur weer in het dagelijks leven brengen, frisse lucht laten stromen en je (werk)omgeving een gezonde boost geven.

De voordelen van onze groene oplossingen

DE NATUUR
ALS inspiratiebron

Wij geloven dat de natuur de beste oplossingen al verzonnen heeft. Dat zie, voel en ruik je als je wandelt rond de Noorse fjorden. Waar de bijna eindeloze groene wanden frisse lucht laten stromen. De systemen van GRØNN brengen de kracht van de natuur terug naar jou. Naar je kantoor, lokaal, werkruimte of buiten aan je gevel.

Eenvoud

De kracht van de natuur staat volgens ons ook voor de kracht van eenvoud. Die eenvoud vind je terug in onze producten, die clean en stijlvol zijn. Maar ook in de gebruiksvriendelijkheid van onze oplossingen.

Duurzaam

Onze systemen zijn Made in Holland en duurzaam, met RVS en staal als basis. Deze basismaterialen worden gemaakt van gerecycled materiaal, hebben een lange levensduur en zijn vervolgens volledig circulair. In het ontwerpproces wordt rekening gehouden met het minimaliseren van afval.

Innovatie

Het positieve effect van de natuur op mensen is in talloze studies bewezen. Hoe kunnen we dit positieve effect met onze groene wanden en plantoplossingen evenaren of zelfs vergroten? Deze vraag staat aan de basis van GRØNN. We testen en onderzoeken continu hoe we onze producten kunnen verbeteren.

Ons team

Lieke van den Heuvel | GRØNN
Lieke van den Heuvel

Admin Support
lieke@gronn.eu

“Producten ontwikkelen die de wereld een beetje ‘grønner’ maken, dat is mijn grootste drijfveer. Als spil tussen sales en onze vakkundige partijen bouw ik aan het succes van ons merk.”

Bas van den Heuvel | GRØNN
Bas van den Heuvel

Directeur
bas@gronn.eu

“Techniek is waar ik vandaan kom en waar mijn hart ligt. In de ontwikkeling van metaalconstructies draai ik al ruim 25 jaar mee. Ik sta voor 100% achter onze mooie producten.”

Bart van Dijk | GRØNN
Bart van Dijk

Directeur
bart@gronn.eu

“Design en metaal staan al jarenlang centraal in mijn carrière. Het integreren van levend groen hierin is voor mij een van de mooiste uitdagingen tot nu toe.”

Social return

GRØNN biedt werkplekken aan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het hebben van werk is niet voor iedereen vanzelfsprekend. GRØNN wil een rol van betekenis spelen voor deze mensen door het aanbieden van sociale werkplekken. Dit geldt zowel voor het detacheren van vakkrachten als het uitbesteden van verschillende handelingen binnen het productieproces. Samenwerken zit hoog in ons vaandel en hier hechten wij waarde aan. Wij vinden het belangrijk om iedereen een kans te bieden.

NL Greenlabel

Vanaf 1 april is GRØNN trotse partner van NL Greenlabel. NL Greenlabel staat voor een meetbare duurzame samenleving. Oprichters Lodewijk Hoekstra en Nico Wissing streven naar een aantoonbare gezonde woon-, werk- en leefomgeving waarbij groen en duurzaam centraal staan.

Meer weten over GRØNN en NL Greenlabel? Lees verder.

Onze roots

Al in 2008 werd de kiem gelegd voor GRØNN. Toen ontstond namelijk de samenwerking tussen Growfeeder en Dijkos. De eigenaren van deze twee Udense bedrijven, Bas van den Heuvel en Bart van Dijk, vonden elkaar in het idee dat de natuur weer terug naar de mensen moet worden gebracht. Samen begonnen ze met het ontwikkelen en produceren van groene oplossingen voor verschillende klanten. Sinds 2018 doen ze dat onder de naam GRØNN.

Onze
Partners

Samenwerken zit in onze vezels. Want als je krachten bundelt, bereik je méér. Samen met groenvoorzieners voor binnen en buiten werken wij aan slimme oplossingen om mens en natuur weer bij elkaar te brengen. Hieronder stellen we onze partners aan je voor.