GROEN WERKGELUK MET GRØNN

Heerlijk groen. Met veel zuurstof in de lucht. Zo ziet de ideale werkplek eruit als je het ons vraagt. Want groen maakt gelukkig. Groen geeft energie en verlaagt stress. En van groen is het maar een kleine stap naar GRØNN.

DE NATUUR OP JE WERK

GRØNN ontwikkelt inventieve groene oplossingen voor binnen en buiten. Oplossingen die de natuur weer in het dagelijks leven brengen, frisse lucht laten stromen en je (werk)omgeving een gezonde boost geven. Waar je lekker naar kunt kijken, maar niet naar hoeft om te kijken. Omdat wij het onderhoud verzorgen. Altijd groen dus.

     DE VOORDELEN VAN ONZE GROENE OPLOSSINGEN

  • Betere luchtkwaliteit
  • Uitgebalanceerde plantensamenstelling voor een optimaal gezondheidseffect
  • Planten van topkwaliteit
  • Geluidsabsorberend
  • Isolerend
  • Automatisch watersysteem
  • Inclusief montage en onderhoud
  • 100% recyclebaar materiaal
  • Sterke en duurzame systemen, zowel binnen als buiten te plaatsen
  • Social return: voor productie, montage en onderhoud zetten wij mensen in met een afstand tot de arbeidsmarkt

DE NATUUR ALS INSPIRATIEBRON

Wij geloven dat de natuur de beste oplossingen al verzonnen heeft. Dat zie, voel en ruik je als je wandelt rond de Noorse fjorden. Waar de bijna eindeloze groene wanden frisse lucht laten stromen. GRØNN brengt de kracht van de natuur terug naar jou. Naar je kantoor, lokaal, werkruimte of buiten aan je gevel.

EENVOUD

De kracht van de natuur staat volgens ons ook voor de kracht van eenvoud. Die eenvoud vind je terug in onze producten, die clean en stijlvol zijn. Maar ook in de gebruiksvriendelijkheid van onze oplossingen. Wij verzorgen het complete plaatje, van ontwerp tot montage en onderhoud. Voor jou rest het genieten van een gezonde groene omgeving.

INNOVATIE

Het positieve effect van de natuur op mensen is in talloze studies bewezen. Hoe kunnen we dit effect met onze groene wanden en plantenbakken evenaren of zelfs vergroten? Deze vraag staat aan de basis van GRØNN. We testen en onderzoeken continu hoe we onze producten kunnen verbeteren.

Ons team

Lieke van den Heuvel

Projectmanager

“Producten ontwikkelen die de wereld een beetje ‘grønner’ maken, dat is mijn grootste drijfveer. Als spil tussen sales en onze vakkundige partijen bouw ik aan het succes van ons merk.”

lieke@gronn.eu

Bas van den Heuvel

Directeur

“Techniek is waar ik vandaan kom en waar mijn hart ligt. In de ontwikkeling van metaalconstructies draai ik al ruim 25 jaar mee. Ik sta voor 100% achter onze mooie producten.”

bas@gronn.eu

Bart van Dijk

Directeur

“Design en metaal staan al jarenlang centraal in mijn carrière. Het integreren van levend groen hierin is voor mij een van de mooiste uitdagingen tot nu toe.”

bart@gronn.eu

Jules ter Maaten

Sales Manager

Als adviserende rol probeer ik de wens van de consument om te zetten in een ‘grønnere’ omgeving waar ieder mens gezond kan functioneren. Wat is er nu mooier om dit in combinatie met techniek te realiseren?”

jules@gronn.eu

ONZE ROOTS

Al in 2008 werd de kiem gelegd voor GRØNN. Toen ontstond namelijk de samenwerking tussen Growfeeder en Dijkos. De eigenaren van deze twee Udense bedrijven, Bas van den Heuvel en Bart van Dijk, vonden elkaar in het idee dat de natuur weer terug naar de mensen moet worden gebracht. Samen begonnen ze met het ontwikkelen en produceren van groene oplossingen voor verschillende klanten. Sinds 2018 doen ze dat onder de naam GRØNN.

GROWFEEDER

Duurzame en onderhoudsarme technische constructies ontwerpen en maken, daar blinkt Growfeeder in uit. Het bedrijf van Bas van den Heuvel is al sinds 1995 specialist op het gebied van rvs stalinrichting. Dankzij de expertise van Growfeeder is het gelukt om een innovatief modulair systeem voor groene wanden te ontwikkelen dat de luchtzuiverende werking van planten stimuleert.

DIJKOS

De ZTAHL-collectie van Dijkos is razend populair in binnen- en buitenland. Sterke, met de hand vervaardigde lampen en meubels, die zich kenmerken door een eigenzinnig design en een onverzettelijke kwaliteit. Precies die eigenschappen vind je ook terug in de producten van GRØNN.

Onze partners

Samenwerken zit in onze vezels. Want als je de krachten bundelt, bereik je méér. Samen met onze groenvoorzieners en AvT Montage werken wij aan slimme oplossingen om mens en natuur weer bij elkaar te brengen. Hieronder stellen we onze partners aan je voor.

Lees meer