GRØnn per 1 april trotse partner van NL GREENLABEL

NL Greenlabel staat voor een meetbare duurzame samenleving. Oprichters Lodewijk Hoekstra en Nico Wissing streven naar een aantoonbare gezonde woon-, werk- en leefomgeving waarbij groen en duurzaam centraal staan.  

 

Een duurzamer Nederland 

Bij de ontwikkeling van de buitenruimte worden vaak ambitieuze doelen op het gebied van duurzaamheid gesteld. NL Greenlabel helpt dankzij adviezen en labels om deze doelen gedurende het proces te realiseren. Zo komen ambities op het gebied van biodiversiteit, klimaatbestendigheid en gezondheid uit de sfeer van vrijblijvendheid en lukt het om een aantoonbaar gezonde en duurzame woon-, werk- en leefomgeving te realiseren. Zodat mens en natuur weer in perfecte harmonie samenleven. 

In 2011 is NL Greenlabel opgericht door groenvisionair en tuin- en landschapsontwerper Nico Wissing en tv-presentator Lodewijk Hoekstra. Dankzij de Wetenschappelijke Raad van Advies en een uitgebreid partnernetwerk worden de inzichten voortdurend beproefd en verbeterd.   

GRØNN is per 1 april trotse partner van NL Greenlabel 

GRØNN brengt de natuur naar je (stedelijke) leefomgeving dankzij onze groene oplossingen. Wij ontwikkelen al jaren inventieve groene oplossingen voor binnen en buiten. En ja dit doen wij uiteraard op een duurzame manier! Onze duurzame producten met overdaad aan levende planten geven een gezonde boost en zetten CO2 om in zuurstof. Ze brengen de natuur naar de stad, het industrieterrein, het zorgcomplex, appartementen, de woonwijk en andere verstedelijkte gebieden. De producten zijn ontwikkeld voor plekken met weinig ruimte voor een tuin of perk. Naast het verzorgen van een gezond leefklimaat hebben de innovatieve producten van GRØNN nog veel meer voordelen. Zo kunnen de producten voorzien worden van een automatisch watersysteem en zijn alle producten nagenoeg volledig recyclebaar. En dat is mogelijk dankzij onze materiaalkeuze namelijk: staal. Staal kenmerkt zich door onverzettelijke kwaliteit, dit kenmerk zie je dan ook terug in alle GRØNN producten. En in tegenstelling tot kunststof en plastic is staal duurzaamslijtvast en nagenoeg volledig recyclebaar! Graag sluiten we daarom aan bij NL Green Label.  

 

Benieuwd hoe GRØNN jouw leefomgeving kan verduurzamen? Neem dan contact met ons op!