GRØNN VOOR
BUITEN

Wij van GRØNN vergroenen ook de stedelijke leefomgeving. GRØNN brengt de natuur naar de stad, het industrieterrein, het zorgcomplex, appartementen, de woonwijk en andere verstedelijkte gebieden. De producten zijn ontwikkeld voor plekken met weinig ruimte voor een tuin of perk.

De mogelijkheden

GRØNN IN EEN EXTERIEUR

Met onze systemen verfraaien we gevels, dakterrassen, balustrades, overkappingen, balkon- en erfafscheidingen. Groen is niet alleen mooi. Overdaad aan planten bevordert de luchtkwaliteit en de biodiversiteit. Ook verbetert de akoestiek en werkt groen op gevels isolerend.

Duurzaam en flexibel
De uitstraling van metaal met groen is clean en stijlvol.  Oppervlakte wordt efficiënt benut met onze sterke, duurzame systemen van RVS en staal. Door productie in eigen beheer is maatwerk geen probleem. GRØNN biedt creatieve ondersteuning in het ontwerp met bestaande producten voor elk budget, maar kan ook jouw ideeën naar wens uitvoeren. Samen met onze groenvoorziener bekijken we graag de mogelijkheden.

GreentoColour®-Gevel by GRØNN 

Samen met Griffioen en het succesvolle GreentoColour®-concept heeft GRØNN een buiten wandsysteem ontworpen voor P11 vaste planten. 

Het wandsysteem is vervaardigd van RVS en biedt ruimte voor een sterke wortelontwikkeling en wateropslag. Al met al een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam systeem. 

Voor wie
Onze producten zijn uitermate geschikt voor kantoren, bedrijven, overheid, horeca & leisure, zorginstellingen en winkelcentra om een groene touch te geven aan buitenruimten. GRØNN denkt mee in ontwerp en uitvoering, dus ook met architecten, groenvoorzieners en projectinrichters gaan wij graag het gesprek aan. Montage en onderhoud wordt door ons verzorgd.

 

Ben je zelf
GROEN-VOORZIENER?

Wij gaan graag met je in gesprek om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Mail naar info@gronn.eu of bel naar +31613605734.

GreentoColour by GRØNN
Gronn - Nature's answer

Contact

Adres

Energielaan 2A
5405 AD Uden
T +31613605734
E info@gronn.eu