GRØNN VOOR
BUITEN

De systemen van GRØNN vergroenen ook de stedelijke leefomgeving. GRØNN brengt de natuur naar de stad, het industrieterrein, het zorgcomplex, appartementen, de woonwijk en andere verstedelijkte gebieden. De producten zijn ontwikkeld voor plekken met weinig ruimte voor een tuin of perk.

De mogelijkheden

GRØNN IN EEN EXTERIEUR

De systemen van GRØNN verfraaien gevels, dakterrassen, balustrades, overkappingen, balkon- en erfafscheidingen. Groen is niet alleen mooi. Overdaad aan planten bevordert de luchtkwaliteit en de biodiversiteit. Ook verbetert de akoestiek en werkt groen op gevels isolerend.

Duurzaam en flexibel

De uitstraling van metaal met groen is clean en stijlvol. Oppervlakte wordt efficiënt benut met onze sterke, duurzame systemen van RVS en staal. Deze basismaterialen worden gemaakt van gerecycled materiaal, hebben een lange levensduur en zijn vervolgens volledig circulair. Door productie in eigen beheer garanderen we kwaliteit en is maatwerk geen probleem. GRØNN biedt creatieve ondersteuning in het ontwerp met bestaande producten voor elk budget, maar kan ook ideeën naar wens uitvoeren.

Gevel by GRØNN 

Samen met vakkundige partijen heeft GRØNN een buiten wandsysteem ontworpen voor grotere planten. Het wandsysteem is vervaardigd van hoogwaardig RVS 316 en biedt ruimte voor een sterke wortelontwikkeling en wateropslag. Deze combinatie met de kwaliteits planten in specifiek ontwikkeld substraat resulteert in een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam systeem. 

Voor wie

Wij gaan graag het gesprek aan met architecten, groenvoorzieners en projectinrichters. We denken mee in ontwerp en uitvoering.

De duurzame systemen zijn uitermate geschikt voor kantoren, bedrijven, overheid, horeca & leisure, zorginstellingen en winkelcentra, om een groene touch te geven aan buitenruimten.

Samen met onze partners bieden we het totale pakket voor jouw wensen en mogelijkheden. Mail naar info@gronn.eu of bel naar +31613605734.