GRØNN VOOR
BUITEN

Wij van GRØNN vergroenen ook de stedelijke leefomgeving. GRØNN brengt de natuur naar de stad, het industrieterrein, het zorgcomplex, appartementen, de woonwijk en andere verstedelijkte gebieden. De producten zijn ontwikkeld voor plekken met weinig ruimte voor eentuin of perk.

De mogelijkheden

GRØNN IN EEN EXTERIEUR

Met onze systemen verfraaien we gevels, dakterrassen, balustrades, overkappingen, balkon- en erfafscheidingen. Groen is niet alleen mooi. Overdaad aan planten bevordert de luchtkwaliteit en de biodiversiteit. Ook verbetert de akoestiek en werkt groen op gevels isolerend.

 

Duurzaam en flexibel
De uitstraling van metaal met groen is clean en stijlvol.  Oppervlakte wordt efficiënt benut met onze sterke, duurzame systemen van RVS en staal. Door productie in eigen beheer is maatwerk geen probleem. GRØNN biedt creatieve ondersteuning in het ontwerp met bestaande  producten voor elk budget, maar kan ook jouw ideeën naar wens uitvoeren. Samen met onze groenvoorziener bekijken we graag de mogelijkheden.

Voor wie
Bedrijven, overheid, horeca & leisure, zorginstellingen en winkelcentra zijn bij GRØNN aan het juiste adres om een groene touch te geven aan buitenruimten. Ook architecten en projectinrichters zijn welkom, samen met een groenpartner denkt Grønn mee in het ontwerp en uitvoering. Montage en onderhoud wordt door ons verzorgd.

 

Ben je zelf
GROEN-VOORZIENER?

Graag gaan we in gesprek over onze mogelijkheden.

Gronn - Nature's answer

Contact

Adres

Energielaan 2A
5405 AD Uden
T +31613605734
E info@gronn.eu