DE KRACHT VAN
DE NATUUR

Mensen brengen veel tijd binnen door. Een van de uitdagingen van GRØNN is het omtoveren van binnenruimten tot groene oases, de natuur heeft de beste oplossingen al verzonnen!

De mogelijkheden

GRØNN IN EEN INTERIEUR

Planten hebben een rustgevend effect en verbeteren het zuurstof- en vochtigheidsgehalte in de lucht. Veel onderzoeken hebben aangetoond dat groen gezond is, waarbij overdaad baadt. Akoestiek verbetert en het is bewezen dat groen zorgt voor een positievere stemming. Groene wanden en balustrades, hangende tuinen, room dividers en werkplekafscheidingen, allemaal mogelijkheden om overdaad aan groen te creëren.

DUURZAAM EN FLEXIBEL

Onze systemen zijn duurzaam, met RVS en staal als basis. De uitstraling van metaal met groen is clean en stijlvol. Deze basismaterialen worden gemaakt van gerecycled materiaal, hebben een lange levensduur en zijn vervolgens volledig circulair. Door productie in eigen beheer is maatwerk nooit een probleem. GRØNN biedt creatieve ondersteuning in het ontwerp met mogelijkheden voor elk budget, maar kan óók ideeën naar wens uitvoeren.

VOOR WIE

Interieurbeplanters, interieurontwerpers en projectinrichters zijn welkom.

Ben je vanuit een bedrijf, overheid, horeca & leisure, zorginstellingen of winkelcentra geïnteresseerd om nieuwe energie te geven aan ruimten? In samenwerking met een van onze premium groenpartners biedt GRØNN een compleet plan op maat, van ontwerp tot en met montage en onderhoud.

Ben je zelf
interieur beplanter?

Graag gaan we in gesprek over onze mogelijkheden. Neem contact op via info@gronn.eu of bel naar +31613605734.