Gronn - Nature's answer

Projecten

Op zoek naar groene inspiratie? Of benieuwd waar je onze producten allemaal tegenkomt? Hieronder vind je een overzicht van onze projecten.

Gronn bij Ztahl

Verticale tuin siert buitengevel in Uden

De buitengevel van het bedrijfspand van ZTaHL in Uden heeft een prachtige frisse look gekregen. Het pand kon aan de buitenkant wel een opknapbeurt gebruiken. In plaats van het oude gevelaanzicht te herstellen, is gekozen voor onze groene buitenwand BOSK. Het sterke en duurzame systeem is rechtstreeks op de damwand gemonteerd. In een speels patroon zijn zomerbloeiers geplaatst, die door het volledig geautomatiseerde irrigatiesysteem van water worden voorzien. De planten hebben de hete zomer van 2018 glansrijk doorstaan, tot groot genoegen van de plaatselijke bijen.

Groene binnenwand als eyecatcher bij Herlings Electro Techniek

Iedereen die binnenkomt bij Herlings Electro Techniek, heeft het erover. De groene binnenwand FURU trekt de aandacht. Met recht. De verticale binnentuin neemt een groot deel van de muur bij de entree in beslag. Het roestvrijstalen wandsysteem is op verdiepingshoogte aan de muur gemonteerd. Medewerkers en bezoekers kunnen nu altijd genieten van het groen. Een duurzame en gezonde werkomgeving staat bij het Udense bedrijf hoog in het vaandel, en de groene wand onderstreept dat nog maar eens.

Gronn bij Herlings

Leon Herlings, directeur van Herlings Electro Techniek

“De reden dat wij voor deze groene oplossing kozen? We wilden een aangename werkomgeving creëren voor onze medewerkers. En uitstralen dat we grote ambities hebben op het gebied van duurzaamheid. Ik ken de mensen achter GRØNN al jaren, dus ik wist dat ik met een betrouwbare partij in zee ging. De samenwerking en afstemming verliepen dan ook vlekkeloos. En het resultaat mag er zijn. Ons team is nog altijd heel blij met onze groene wand.”