UDEa en ekoplaza kleuren nu nog groener

Onze MOSK verwelkomt iedereen die binnenkomt bij Udea. Door het verwerken van het logo van Udea en Ekoplaza in de moswand, maakt het een uniek object in het pand. 

Maar naast de moswand schitteren nog veel meer producten van GRØNN bij Udea. Zo zorgt MYNTHE ervoor dat ruimtes zoals de kantine en het kantoor worden opgedeeld, als groene room divider. Dit maakt de ruimte nog gezelliger en gezonder. 

Onze flexibiliteit kwam tot uiting toen wij een specifieke klantvraag kregen om houten fruitkistjes te maken voor een hele reeks BASKET’s. Ondanks dat de meeste plantenbakken bij GRØNN gemaakt zijn van staal, werken wij graag samen met partners om de klant te geven waar ze van dromen.

De hele reeks BASKET’s maken het feest compleet. Deze hangende fruitkistjes zijn gevuld met groene planten en fleuren het industriële plafond helemaal op.

Wij zijn trots dat wij, door onze groene oplossingen, een bijdrage hebben kunnen leveren aan het BREEAM keurmerk van Udea. Het BREEAM keurmerk staat voor Building Research Establishment Environmental Assessment Method. Dit is een is een duurzaamheidskeurmerk voor het realiseren van duurzame gebouwen met minimale milieu impact. 

Medewerkers en bezoekers kunnen nu altijd genieten van het groen. 

GRØNN productnamen