Gronn - Nature's answer

Onze partners

Samenwerken zit in onze vezels. Want als je de krachten bundelt, bereik je méér. Samen met onze groenvoorzieners en AvT Montage werken wij aan slimme oplossingen om mens en natuur weer bij elkaar te brengen. Hieronder stellen we onze partners aan je voor.

GRIFFIOEN WASSENAAR

De missie van Griffioen Wassenaar, het terugbrengen van vaste planten in openbare ruimten, is de afgelopen 15 jaar succesvol volbracht middels het GreentoColour®-concept. Dankzij het concept zijn al vele binnentuinen, borders, verkeersgeleiders en andere toepassingen van bloeiende planten voorzien. Met deze duurzame beplanting wordt een bijdrage geleverd aan de biodiversiteit en een klimaatbestendige leefomgeving.

Sinds kort wordt de expertise van Griffioen ook toegepast in de speciaal voor P11 ontwikkelde wandsystemen van GRØNN. Het wandsysteem van GRØNN is vervaardigd van RVS, biedt ruimte voor een sterke wortelontwikkeling en wateropslag. Al met al een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam systeem. Gezamenlijk bieden de partijen een zeer solide, duurzaam concept voor groene wanden en balustradebakken.

 

BROUWERS GROENAANNEMERS

Brouwers Groenaannemers onderscheidt zich door de toegepaste combinatie van kennis en passie voor groen, flexibiliteit, servicegerichtheid én toegankelijkheid voor onze klanten. Met de duurzame systemen van GRØNN bieden we gezamenlijk een product en dienstverlening van onverzettelijke kwaliteit. 

In een samenleving die gericht is op duurzaamheid en professionele ontwikkeling van ‘de groene ruimte’ heeft Brouwers maatschappij en duurzaamheid hoog in het vaandel. Samen met GRØNN biedt Brouwers oplossingen voor het vergroenen van gevels van bedrijven, particulieren of openbare ruimte. 

TEn brinke interieurbeplanting

Ten Brinke Interieurbeplanting BV levert en onderhoudt interieurbeplanting aan bedrijven. Met als ultiem doel: het optimaliseren van het leefklimaat in gebouwen door middel van interieurbeplanting, waardoor mensen zich prettiger voelen en beter functioneren. Een super goede match met GRØNN dus! 

In alle processen van het bedrijf hebben zij oog voor duurzaamheid en maatschappelijke welvaart op langere termijn. Het draait om het vinden van een perfecte balans tussen planet, people en profit.   

Dijkos Projects

Dijkos Projects is de totaalleverancier voor uiteenlopende projecten inrichting van kantines, kantoren en horecagelegenheden met als kenmerk STAAL. Om de juiste sfeer in en óm gebouwen te realiseren biedt Dijkos Projects verlichting, tafels, stoelen, groenoplossingen en outdoor (picknick) tafels aan.

AVT MONTAGE

AvT’s jarenlange ervaring met de montage van systemen voor diverse eindproducten komt uitstekend van pas in de ontwikkeling en opbouw van de beplantingssystemen.
Zij denken mee in het voortraject en zorgen ervoor dat de montage vakkundig en klantvriendelijk verloopt. AvT Montage staat voor de kwaliteit van de GRØNN-systemen.

INTERIEURBEPLANTING VAN DER VLEUTEN B.V

Van der Vleuten interieurbeplanting heeft haar vakkundigheid door ruime ervaring in een grote diversiteit van groenprojecten ruimschoots waargemaakt. Dit mooie bedrijf ziet uitdaging in maatwerk en werkt net als Grønn praktisch, efficiënt en sterk servicegericht. In deze samenwerking hebben we al een aantal prachtige projecten gerealiseerd.