Gronn - Nature's answer

Onze partners

Samenwerken zit in onze vezels. Want als je de krachten bundelt, bereik je méér. Samen met onze groenvoorzieners en AvT Montage werken wij aan slimme oplossingen om mens en natuur weer bij elkaar te brengen. Hieronder stellen we onze partners aan je voor.

Oasegroen

OASEGROEN

Klanten met een groot en klein budget laten genieten van mooie producten, dat is de missie van Oasegroen. Deze groenspecialist blijft continu vernieuwen en bepaalt de trends op het gebied van groendesign, interieurbeplanting en bijzondere interieurelementen.

AVT MONTAGE

AvT’s jarenlange ervaring met de montage van systemen voor diverse eindproducten komt uitstekend van pas in de ontwikkeling en opbouw van de beplantingssystemen.
Zij denken mee in het voortraject en zorgen ervoor dat de montage vakkundig en klantvriendelijk verloopt. AvT Montage staat voor de kwaliteit van de GRØNN-systemen.

AVT Montage
vleuten

INTERIEURBEPLANTING VAN DER VLEUTEN B.V

Van der Vleuten interieurbeplanting heeft haar vakkundigheid door ruime ervaring in een grote diversiteit van groenprojecten ruimschoots waargemaakt. Dit mooie bedrijf ziet uitdaging in maatwerk en werkt net als Grønn praktisch, efficiënt en sterk servicegericht. In deze samenwerking hebben we al een aantal prachtige projecten gerealiseerd.

KWEKERIJ AAD VERMEER

Onze samenwerking met Kwekerij Aad Vermeer is ontstaan uit gezamenlijke drive voor innovatie, servicegerichtheid en kwaliteit. Kwekerij Aad Vermeer’’s kennis en kunde van duurzaam geteelde planten en materialen voor groensystemen zorgt voor een perfecte groene basis in ons duurzame gevelsysteem BOSK.

vermeer

SCHONENBERG KWEKERIJ EN PLANTENCENTRUM

Wij als professionele plantenkenners bieden samen met GRØNN slimme en stijlvolle groene oplossingen aan, namelijk: 
Unieke groene wanden voor binnen en buiten!

Door onze professionele kennis van beplanting te koppelen met missie en visie van GRØNN, ontstaan er oplossingen die de natuur weer in het dagelijks leven brengen.

Zowel bij GRØNN als bij Schonenberg kwekerij en plantencentrum staat kwaliteit hoog aangeschreven, en brengen we stijlvolle groene oplossingen voor elke (werk)omgeving.