Samenwerken met Ten Brinke Interieurbeplanting

Zoals jullie misschien al weten werkt GRØNN graag samen met andere partijen. Het zit in ons bloed, samen kan je veel meer bereiken dan alleen. Maar wij werken natuurlijk alleen maar samen met partijen die hetzelfde doel ambiëren. Ten Brinke Interieurbeplanting heeft datzelfde doel voor ogen, dus daarom zijn wij weer een fijne samenwerking aangegaan. 

Ten Brinke Interieurbeplanting BV levert interieurbeplanting aan bedrijven en biedt hierbij ook onderhoud en nazorg. Met als ultiem doel: het optimaliseren van het leefklimaat in gebouwen door middel van interieurbeplanting, waardoor mensen zich prettiger voelen en beter functioneren. Een super goede match met GRØNN dus! 

GRØNN en Ten Brinke Interieurbeplanting hebben innovativiteit hoog in het vaandel staan. Door middel van ons ruime aanbod groenvoorzieningen mensen verrassen zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen. Met onze plantenwanden, moswanden, groene roomdividers, buiten gevel systemen en andere unieke producten kunnen wij kantoren, bedrijven, scholen, zorginstellingen en horecagelegenheden voorzien van levend groen. Op deze manier kunnen mensen optimaal genieten van alle voordelen van levende planten. Zoals betere luchtkwaliteit, akoestiek verbetering, duurzaamheid, stress vermindering en prettig uitzicht. 

Kwaliteit is ons handelsmerk. Wij vinden persoonlijk contact en korte lijnen met onze klanten ontzettend belangrijk. Graag nemen wij jullie zorgen uit handen op het gebied van onderhoud. Zodat jullie kunnen genieten van het groene uitzicht, zonder ernaar om te hoeven kijken. GRØNN en Ten Brinke verzorgen het complete plaatje, van ontwerp tot montage en onderhoud.  

Daarnaast ondernemen GRØNN en Ten Brinke Interieurbeplanting graag sociaal en maatschappelijk verantwoord. GRØNN biedt werkplek aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en wil graag een rol van betekenis spelen. Dit geldt zowel voor het inlenen van vakkrachten als het uitbesteden van verschillende handelingen binnen het productieproces. Samenwerken zit hoog in ons vaandel en hier hechten wij waarde aan. Wij vinden het belangrijk om iedereen een kans te bieden. MVO is voor Ten Brinke Interieurbeplanting een tweede natuur. In alle processen van het bedrijf hebben zij oog voor duurzaamheid en maatschappelijke welvaart op langere termijn. Het draait om het vinden van een perfecte balans tussen planet, people en profit.   

Meer weten over onze innovatie groen oplossingen of gewoon benieuwd wat wij samen voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!