Techniek en GRØNN

Tijdens de ‘Toekomstige Techniek Talent’ dag op woensdag 9 oktober, mochten maar liefst 2.500 scholieren uit Tilburg kennis maken met techniek, zorg en groen. Dit jaar sloot voor het eerst de groensector aan, vandaar dat er ook een groene plantenwand van Grønn aanwezig was. Onze duurzame muur stond te schitteren om middelbare scholieren te enthousiasmeren voor een baan in de groensector. 

De combinatie van techniek en groen is prachtig als je het ons vraagt. Tijdens de Toekomstige Techniek Talent dag in Tilburg lieten verschillende bedrijven interessante combinaties van techniek en groen zien. De scholieren kregen op deze manier inzicht in carrière kansen in deze interessante sector. Zo waanden bezoekers zich dankzij VR-technieken in groene natuur steden. Daarnaast werden prachtige nieuwe trends zoals groene daken, Grønn’s groene gevels, maairobots, accugereedschap en VR-technieken gepresenteerd.

Samen met leerlingen van Curio uit Breda hebben we 2.500 leerlingen enthousiast gemaakt voor de nieuwste technieken in het groen. Leuk om gedurende de dag zoveel leuke reacties te ontvangen over het gevelgroen“. aldus de organisator namens Curio: Mattijs van Dalen.

Al met al was het dus een zeer geslaagde groene dag!

Benieuwd welke groene duurzame oplossing geschikt is voor jou? Bekijk dan hier al onze producten of neem gerust even contact met ons op.