Maatwerk groenwanden

Maatwerk groenoplossingen voor binnen of buiten, groot of klein. Dankzij alle maatwerk mogelijkheden kan GRØNN jullie wensen volledig vervullen. Wij houden van een gezonde groene uitdaging!

Het is inmiddels geen overbodige luxe meer om te investeren in een gezonde en duurzame leef en werkomgeving. Een omgeving waar je een groot gedeelte van je dag doorbrengt kun je ongeacht de grote, duurzamer, vitaler en aangenamer maken met de groenoplossingen van GRØNN.

Onze maatwerk producten zijn gemaakt van duurzaam staal omdat dit zorgt ervoor dat onze producten onverzettelijk sterk zijn. Dankzij onze duurzame en eerlijke manier van produceren zijn wij aangesloten bij NL Greenlabel.

Moswanden, plantenwanden voor grote of kleine muren, mobiele groenoplossingen, geen uitdaging is ons te groot. GRØNN kan producten volledig op maat maken. Het onderhoud nemen we graag uit handen door middel van het onderhoudsabonnement.

Maatwerk groenoplossingen zijn de nieuwe gezonde vorm voor kunst. Onze wandsystemen kunnen een muur prachtig bedenken met levendig groen. Waardoor een ruimte letterlijk en figuurlijk tot leven komt! Levende planten brengen namelijk veel gezonde voordelen met zich mee:

  • Aangename werk/woonsfeer
  • Minder ziekteverzuim
  • Gezondere leefomgeving dankzij de luchtzuiverende werking van planten
  • Stress verlagend
  • Gunstig effect op de akoestiek
  • Verbetering van leefklimaat

Liever geen maatwerk groenwanden voor aan de muur maar hangend aan het plafond, als pilaar of roomdivider? Ook daar heeft GRØNN groenoplossingen voor bedacht. Bekijk hier ons productoverzicht. Wij zijn ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk projecten. GRØNN geeft graag advies en denkt met jou mee om jou wensen te realiseren.

EPLE van GRØNN
Interesse? Neem dan hier contact met ons op, of mail naar info@gronn.eu of bel naar +31 6 13605734